Bedankt!

Dank je wel voor het downloaden van mijn e-book: Blijvend meer energie in 5 stappen. Deze ontvang je binnen 5 minuten in je mailbox.
Check je spam als je hem niet in je inbox ziet!

Wacht nog heel even met het sluiten van deze pagina…

Met het e-book dat je zo krijgt heb je met 5 simpele stappen echt meer energie. Als je ze allemaal serieus uitvoert natuurlijk ;-). 
Omdat je mijn e-book hebt gedownload weet ik dat iets in jou klaar is voor een volgende stap!
Om die reden wil ik je wijzen op mijn challenge: Grip op je energiedip. Je krijgt vijf dagen lang een mail met daarin waardevolle informatie over energie. Je gaat zelf aan de slag om je juiste balans te vinden met een aantal opdrachten, daardoor snap je waar je energie van krijgt en waarom iets je energie kost. Je schrijft als het ware je eigen energiewijzer.

De komende 60 minuten betaal je geen €47 maar slechts €9 incl. btw

Minuten
Seconden

 

  

Doe mee met de challenge!

Die energiedip verdwijnt niet vanzelf, je moet er echt iets voor doen. Waag de sprong en investeer in jezelf!

Herken je dit?
  • Ik ben zo moe, hoe komt het dat ik geen energie heb?
  • Ik weet niet goed hoe ik me fitter kan voelen
  • Ik voer vaak gesprekken waar ik compleet op leegloop
En zou je dit willen?
  • Ik weet nu waar ik energie van krijg!
  • Ik doe meer leuke dingen
  • Ik ben veel bewuster waarom iets energie kost en kan dus andere keuzes maken
Lees dan vooral verder!

Meer energie krijgen en weten wat energie kost, vraagt om inzicht. 
Jouw energiebalans is het denkbeeldige evenwicht tussen wat jou energie geeft en kost. 

Bij energie denk je al snel aan fysieke energie die je krijgt van bijvoorbeeld voeding en rust en verbruikt door te bewegen. maar naast deze energie heb je ook je mentale en emotionele energie.

De verschillende soorten energie beïnvloeden elkaar zowel in positieve als negatieve zin. Als je je fysiek niet ok voelt is de kans groot dat je daarmee ook mentaal en emotioneel uit balans raakt.

In de challenge ga jij in een paar dagen je eigen energiewijzer maken. Zo weet je wat energie kost, waar je energie van krijgt en waaróm dat zo is. Door concrete acties kun je direct aan de slag met je energiedip!
Ben jij er klaar voor? Doe dan direct mee!

Over mij

Ook ik zat een tijd niet lekker in mijn vel. Ik werd moe wakker, geen zin in de dag. Ik deed dingen waar ik niet gelukkig van werd, die te ver van me afstonden. Ik had een communicatiefunctie in het bedrijfsleven, werkte er als manager. Daarvan wist ik ondertussen dat ik het niet meer wilde, het kostte me heel veel energie. Toen ben ik bewust na gaan denken wat ik wél zou willen, in plaats van wat ik niet wilde. 

Ik wilde mensen helpen, coachen naar oplossingen. Zorgen dat ze weer lekker in hun vel zouden zitten. En dus ben ik de opleiding tot Leefstijlcoach gaan doen. Omdat ik er van overtuigd ben dan je voeding, beweging, slaap en ontspanning in balans moeten zijn om je écht fijn te voelen. En omdat het veranderen van zaken erg moeilijk is, kijk ik verder dan alleen dit. Wat is de reden waarom je doet wat je doet, en maak je niet altijd gezonde keuzes? Als je dat kan achterhalen en het durft aan te gaan, heb je de grootste stap naar echte verandering gezet!