Eén-op-één coachtraject


Herken jij jezelf hierin:

 • Ik heb minder energie dan voorheen
 • Ik sta altijd voor anderen klaar, ook als het ten koste gaat van mezelf
 • Sporten? Ik ben blij als ik eindelijk zit
 • Ik doe het liever zelf dan dat ik om hulp vraag
 • Me-time? Daar heb ik geen tijd voor, er is altijd wel iets belangrijkers te doen
 • Die gezonde voeding schiet er ook regelmatig bij in
 • Ik voel stress in mijn lijf
 • Ik heb een (bijna) burn-out of ben bezig met herstellen 
 • Ik heb het gevoel altijd van alles te moeten

Je hebt weinig energie. Maakt geen tijd voor jezelf en wordt al moe wakker. Eigenlijk draait je dag om anderen en je vraagt je af wanneer je eens aan jezelf toekomt.

Wil je je weer fit voelen, lekker in je vel zitten en weer spatten van de energie? 

Daar gaan we samen in het coachtraject aan werken. We gaan jouw wensen en doelen benoemen en daar naar toe werken.

Waarschijnlijk ben je het type, ik doe het wel alleen en wil je geen hulp vragen. Je mág hulp vragen en je hoeft het niet alleen te doen. En ik kan je er bij helpen! 

Hoe ziet het traject er uit?

Eén-op-één coaching

680
 • Kennismakingsgesprek
 • Scan van je huidige leefstijl
 • 6 gesprekken van 70 minuten
 • Tussentijdse begeleiding (via mail of whatsapp)
 • Tussentijdse opdrachten die we de sessie erna bespreken
 • Reflectiemomenten

Coaching is maatwerk. Mocht je dus meer of minder sessies willen of 
nodig hebben dan bespreken we dat! 

Over mij

walking the walk

Hulp vragen, belemmerende overtuigingen. Ook ik had daar last van. Niet voor jezelf durven kiezen. Totdat mijn lichaam aangaf dat het genoeg was. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel op mijn werk en deed dingen die te ver van me afstonden. Met als resultaat dat ik richting een burn-out ging. Tijd om in te grijpen en voor mezelf te kiezen! Ik heb gekeken naar wat ik wél wil, belemmerende overtuigingen aangepakt (kan ik toch niet) en ben er voor gegaan.

Ik ben begonnen met mijn studie tot Leefstijlcoach waarin ook stevig met jezelf aan de slag gaat. En ook met een coach. Wat een verrijking, ik hoef het niet alleen te doen, heb mooie zelfinzichten gekregen waar ik mee verder kan.

En nu….nu word ik weer energieker wakker, vraag veel meer om hulp, heb zin in de dag en ik doe waar ik vrolijk van word. Dit gun ik jou ook!

Gratis kennismaking

 

 

Plan hiernaast onze kennismaking in.
Gratis en vrijblijvend! 

Wat anderen zeggen...

Mieke
Mieke
Lees verder
“Carla luistert heel goed naar je verhaal/ behoeftes. Ze laat jezelf je beslissingen nemen. Je kunt haar altijd appen of bellen. Ze is rustig, ik voelde me erg op m´n gemak. Carla heeft me ontzettend geholpen om grenzen aan te geven en voor mezelf te kiezen!”
Ylona
Ylona
Lees verder
"We hebben veel gepraat en Carla gaf mij goede inzichten in voeding en het aanpassen van mijn levensstijl. Dingen mogen er zijn maar ik ben diegene die de regie moet houden. Het heeft mij gebracht om bewuster naar mijzelf en de omgeving te kijken en dat ik bepaal wat er uiteindelijk binnen komt, aan voeding maar ook qua emotie en stress. Heel fijn om met Carla gewerkt te hebben! Dank je wel!"
Marjolein
Marjolein
Lees verder
"Ik heb de coaching van Carla als heel fijn ervaren. Liefdevol en met respect en empathie."
Previous
Next
Winkelwagen