Eén-op-één coaching

We gaan samen aan de slag met het verbeteren van jouw leefstijl, zodat je meer energie krijgt, minder stress ervaart en lekkerder in je vel zit. 

Klik hier voor meer info

Wil jij  sparren over iets waar jij mee worstelt? Boek dan een boostssessie. We bespreken samen jouw uitdaging en je eindigt het gesprek met inzichten en tips & trics.

Klik hier voor meer info

Veelgestelde vragen

Coachen is een manier om iemand verder te helpen. Het is geen advisering, ik vertel je niet wat je ‘moet’ doen. We gaan samen op zoek naar wat je wilt bereiken en kijken hoe je dat kan doen. Het is een eerste stap naar duurzame verandering, omdat je het zelf gaat doen. 

Er zijn heel veel verschillende coachvragen. Hier een paar voorbeelden:

Ik wil graag meer energie.

Ik vind het lastig om gezonde gewoonten vol te houden.

Ik zit niet lekker in mijn vel.

Ik weet niet goed wat ik wil.

Ik heb darmproblemen waar ik van af wil.

Ik wil afvallen.

Coaching is iets voor jou als je iets wil veranderen en het zelf bijvoorbeeld niet lukt. Je moet wel bereid zijn eerlijk naar jezelf te kijken, buiten je comfortzone kunnen stappen en écht willen. Jij bent namelijk de enige die iets kan veranderen, een coach begeleidt je alleen. 

Coaching is geen therapie. Wel gaan we terug naar de kern om te zien waar bepaald gedrag vandaan komt. Zodra we dat hebben geraakt kunnen we naar de toekomst kijken. We gaan dus niet zoals in therapie, dit behandelen. Maar het raken is wel nodig om voor jezelf inzicht te krijgen in je gedrag. Want pas dan kun je dit veranderen.

Gratis kennismaking

Ben jij getriggerd door coaching? Denk je dat dit is wat jij nodig hebt en ben je bereid tijd, energie en geld in jezelf te investeren? Tof! Plan dan vooral een afspraak in om te zien of wij matchen! 

Ik hoop je snel te spreken! 

Winkelwagen