Partners

Ik werk samen met een aantal gedreven en professionele partners. Dit doe ik om voor sommige coachees een stukje aanvullende therapie (IEMT) te kunnen bieden, bijvoorbeeld in geval van trauma. Andere samenwerkingen zijn gericht op het gezonder en vitaler maken van bedrijven en gemeenten.

Hieronder stel ik ze aan je voor:

Voor therapie
Peter Overvliet
Peter is opgeleid en gespecialiseerd in het begeleiden van teams, leidinggevenden en medewerkers bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zijn diensten bestaan uit individuele coaching, teamcoaching en oplossingsgerichte therapie, genaamd IEMT.
www.coach2improve.nl

Voor stoppen met roken
Rookvrij en FitterStoppen met roken Pijnacker-Nootdorp
Deze landelijke organisatie is opgericht in samenwerking met CWZ Ziekenhuis Nijmegen en heeft tot doel zoveel mogelijk mensen te laten stoppen met roken. Dit doen we met een uniek stoppen-met-roken programma waarbij cognitieve gedragstherapie wordt gecombineerd met bewegen. Deze unieke combinatie is bewezen succesvol voor een rookvrij én fitter leven. 
www.rookvrijenfitter.nl

Voor projecten op het gebied van positieve gezondheid
Liane van Dijkhuizen

Liane heeft nationale en internationale werkervaring. Is sinds 18 jaar werkzaam als teamtrainer, coach, procesbegeleider en ondernemer. Opdrachten krijgt ze vanuit o.a. het hoger onderwijs, het bedrijfsleven en gemeenten. Haar motto: houd het simpel, praktisch en heb vooral plezier. De 3 expertise pijlers van haar bedrijf (lina-stijL): 1. Persoonlijke effectiviteit, 2. Werkstructuren, 3. Vitaliteit.
www.lina-stijl.nl

Joyce Hamer
Joyce heeft veel ervaring in kleine en grote (inter)nationale organisaties, in management- en HR rollen. En nu werkzaam als HR- en leefstijl coach. Joyce wordt omschreven als betrokken, invoelend en enthousiast en legt snel verbanden. Ze zet mensen graag in beweging; de meesten weten wel hoe zij gezonder kunnen leven, maar wat maakt dat je dat toch niet doet..?

Roos van der Noord
Roos heeft ruim 9 jaar ervaring in de zorg en is tegenwoordig werkzaam als leefstijlcoach met aandacht voor het brein. In haar eigen praktijk in Breda werkt ze met de 4 pijlers uit haar 4B model; brein, brandstof, beweging en balans. Wat Roos kenmerkt is dat ze ambitieus, sportief en leergierig is. Tegenslagen ziet zij als kansen en daarmee begeleidt en daagt ze nu ook anderen uit om dat bij zichzelf te trainen.
www.idareyouto.nl 

Bianca Korevaar
Bianca heeft ruim 20 jaar ervaring in het Sociaal Domein als projectleider, manager, trainer en coach. Zij kent als geen ander de uitdagingen binnen het Sociaal Domein. Vol passie zet zij zich in om gezondheid in het sociaal domein en de eerstelijns zorg te integreren. Met de nodige kennis van veranderstrategieën is zij in staat om mensen te inspireren, motiveren en in beweging te krijgen.
www.ygp-trainingen.nl / www.ygp-natuurlijkgezond.nl

Get in Motion
Voor gezondheid, vitaliteit en het beweegprogramma fitstap.
https://www.getinmotion.nl/ 

Waarom moeilijk doen als het samen kan

Kennismaken?

Wil je eens kennismaken om te zien wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

Winkelwagen