Wat anderen hebben ervaren..

"Na een jaar struggelen en niet lekker in m'n vel zitten kwam ik bij Carla terecht. De sessies heb ik als fijn en relaxed ervaren. Ze bood een luisterend oor, reageerde altijd begripvol en meelevend maar was ook eerlijk en recht door zee als dit nodig was.

Aan het eind van een sessie kreeg ik een (aantal) opdracht(en) mee naar huis voor de volgende sessie. Dit was bijvoorbeeld het bijhouden van mijn voeding, leefschema, activiteiten, energiegevers en nemers, doelen, keuzes etc. Door deze opdrachten uit te voeren kwam ik erachter dat ik heel veel 'dingen' automatisch of onbewust deed.

Door inzicht te krijgen in deze onbewuste keuzes kon ik verder werken aan mijn doelen en zelfontwikkeling. Ze heeft me het duwtje in de rug gegeven die ik nodig had op het moment dat ik het zelf even niet meer wist."
Sharina
"De sessies met Carla heb ik als heel waardevol ervaren. Ik had veel gedachten die me afhielden van wat ik echt belangrijk vond. Ik wist niet dat gedachten zoveel met je kunnen doen en dat je er zelf zoveel invloed op hebt. Door dat inzicht en kijken naar wat je echt wilt, is er veel veranderd bij mij, ik maak daardoor ook gezondere keuzes.
Ik vond de opdrachten en de inzichten die dat gaf, ook heel fijn. Je bent er dagelijks mee bezig en het geeft veel voldoening dat je echt verandering merkt. Het geeft me veel steun, zeker bij moeilijke dagen. Carla is goed duidelijk en past ook aan op de vraag van het moment, dat vond ik erg fijn. Het hele traject vond ik echt top en gebruik het nog dagelijks. Als ik me even niet super voel kan ik er goed op terugvallen. En dat geeft heel veel rust."
Sandra
"Al jaren aan het tobben met mijn ziekte. Collitus Ulserosa nam mijn leven in en daar wilde ik verandering in. Carla kwam ik "per toeval" tegen via de media en voelde dat ik in contact moest komen met haar.

We hebben veel gepraat en Carla gaf mij goede inzichten in voeding en het aanpassen van mijn levensstijl. Dingen mogen er zijn maar ik ben diegene die de regie moet houden. Het heeft mij gebracht om bewuster naar mijzelf en de omgeving te kijken en dat ik bepaal wat er uiteindelijk binnen komt, aan voeding maar ook qua emotie en stress. Heel fijn om met Carla gewerkt te hebben! Dank je wel!"
Ylona
“Carla luistert heel goed naar je verhaal/ behoeftes. Ze laat jezelf je beslissingen nemen. Je kunt haar altijd appen of bellen. Ze is rustig, ik voelde me erg op m´n gemak. Carla heeft me ontzettend geholpen om grenzen aan te geven en voor mezelf te kiezen!”
Mieke
"Na een tijd lang wat slechter voor mezelf gezorgd te hebben kwam ik tot de conclusie dat ik nu toch eindelijk weer eens wat moest gaan afvallen en wat aan mijn slechte conditie moest gaan doen! Ik ging naar een sportschool en met Carla nam ik mijn leefstijl onder de loep.
Ik kan zeggen dat de gesprekken met Carla me geholpen hebben om weer beter voor mezelf te gaan zorgen. Zij leerde me om duidelijke doelen voor ogen te houden en een plan te hebben om bij een moeilijk moment niet toe te geven aan de zin in iets lekkers. Ook ging ik in gesprekken inzien dat de neiging om "in de fout te gaan" vooral voorkwam als ik weer eens iets tegen mijn zin had gedaan.

Beter voor mezelf zorgen betekent ook zeker "vaker nee zeggen" als ik eigenlijk iets liever niet zou willen doen, maar het dan zo moeilijk vind om nee te zeggen. Al met al hebben de gesprekken met Carla mij zeker geholpen om weer beter voor mezelf te zorgen en daardoor zit ik letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel."
Bieneke
Winkelwagen