Bedankt!

Dank je wel voor het bestellen van de challenge Grip op je energiedip! De challenge ontvang je binnen 5 minuten in je mailbox (check je spam als je hem niet in je inbox ziet). 

Wat tof dat je aan de slag gaat met je energiebalans! Na het volgen van de challenge weet jij beter waar je energie van krijgt, wat je energie kost en vooral waaróm dat zo is. En dat is heel handig om te weten zodat je daar je keuzes op kan baseren! 

 

Wil je na de challenge nog verder aan de slag? Kijk dan hier voor de verschillende trajecten die ik aanbied.

Over mij

Ook ik zat een tijd niet lekker in mijn vel. Ik werd moe wakker, geen zin in de dag. Ik deed dingen waar ik niet gelukkig van werd, die te ver van me afstonden. Ik had een communicatiefunctie in het bedrijfsleven, werkte er als manager. Daarvan wist ik ondertussen dat ik het niet meer wilde, het kostte me heel veel energie. Toen ben ik bewust na gaan denken wat ik wél zou willen, in plaats van wat ik niet wilde. 

Ik wilde mensen helpen, coachen naar oplossingen. Zorgen dat ze weer lekker in hun vel zouden zitten. En dus ben ik de opleiding tot Leefstijlcoach gaan doen. Omdat ik er van overtuigd ben dan je voeding, beweging, slaap en ontspanning in balans moeten zijn om je écht fijn te voelen. En omdat het veranderen van zaken erg moeilijk is, kijk ik verder dan alleen dit. Wat is de reden waarom je doet wat je doet, en maak je niet altijd gezonde keuzes? Als je dat kan achterhalen en het durft aan te gaan, heb je de grootste stap naar echte verandering gezet!

Winkelwagen