Challenge: Grip op je energiedip

Herken je dit?
  • Ik ben zo moe, hoe komt het dat ik geen energie heb?
  • Ik weet niet goed hoe ik me fitter kan voelen
  • Ik voer vaak gesprekken waar ik compleet op leegloop
En zou je dit willen?
  • Ik weet nu waar ik energie van krijg!
  • Ik doe meer leuke dingen
  • Ik ben veel bewuster waarom iets energie kost en kan dus andere keuzes maken
Lees dan vooral verder!

Meer energie krijgen en weten wat energie kost, vraagt om inzicht. 
Jouw energiebalans is het denkbeeldige evenwicht tussen wat jou energie geeft en kost. 

Bij energie denk je al snel aan fysieke energie die je krijgt van bijvoorbeeld voeding en rust en verbruikt door te bewegen. Maar naast deze energie heb je ook je mentale en emotionele energie.

De verschillende soorten energie beïnvloeden elkaar zowel in positieve als negatieve zin. Als je je fysiek niet oké voelt is de kans groot dat je daarmee ook mentaal en emotioneel uit balans raakt.

In de challenge ga jij in een paar dagen je eigen energiewijzer maken. Zo weet je wat energie kost, waar je energie van krijgt en waaróm dat zo is. Door concrete acties kun je direct aan de slag met je energiedip!
Ben jij er klaar voor?

Kosten

De challenge Grip op je energiedip heb je al voor €47,- (incl. btw) in je mailbox!

C-Yourself_logo zonder achtergrond

Over mij

Ook ik zat een tijd niet lekker in mijn vel. Ik werd moe wakker, had niet altijd zin in de dag. Ik deed dingen waar ik niet gelukkig van werd, die te ver van me afstonden. Ik had een communicatiefunctie in het bedrijfsleven waar ik als manager werkte. Daarvan wist ik ondertussen dat ik het niet meer wilde, het kostte me heel veel energie. Toen ben ik bewust na gaan denken wat ik wél zou willen, in plaats van wat ik niet wilde. 

Ik wilde mensen helpen, coachen naar oplossingen. Zorgen dat ze weer lekker in hun vel zouden zitten. En dus ben ik de opleiding tot Leefstijlcoach gaan doen. Omdat ik er van overtuigd ben dan je voeding, beweging, slaap en ontspanning in balans moeten zijn om je écht fijn te voelen. En omdat het veranderen van ongezonde gewoonten erg moeilijk is, kijk ik verder dan alleen dit. Wat is de reden waarom je doet wat je doet, en maak je niet altijd gezonde keuzes? Als je dat kan achterhalen en het durft aan te gaan, heb je de grootste stap naar echte verandering gezet!

Challenge Grip op je energiedip

€47

Winkelwagen