Wil jij een eerste stap naar échte verandering zetten?
Ben jij klaar met die voornemens die maar niet lukken?

Boek dan nu je Quickscan!

Quickscan
Wat tof dat je een gratis Quickscan aanvraagt! In een videogesprek gaan we aan de slag met jouw leefstijl en de uitdaging waar je mee worstelt. Na ongeveer 30 minuten heb jij een helder doel, minimaal 1 actie die je zelf al kunt ondernemen en helder wat leefstijlcoaching voor jou kan betekenen!
Heb je nog vragen of opmerkingen? Zet ze dan hier! Ook kun je hier alvast kort omschrijven wat jouw doel is, als je dat al helder hebt.

Wat anderen hebben ervaren...

Over mij

Ook ik zat een tijd niet lekker in mijn vel. Ik werd moe wakker, geen zin in de dag. Ik deed dingen waar ik niet gelukkig van werd, die te ver van me afstonden. Ik had een communicatiefunctie in het bedrijfsleven, werkte er als manager. Daarvan wist ik ondertussen dat ik het niet meer wilde, het kostte me heel veel energie. Toen ben ik bewust na gaan denken wat ik wél zou willen, in plaats van wat ik niet wilde. 

Ik wilde mensen helpen, coachen naar oplossingen. Zorgen dat ze weer lekker in hun vel zouden zitten. En dus ben ik de opleiding tot Leefstijlcoach gaan doen. Omdat ik er van overtuigd ben dan je voeding, beweging, slaap en ontspanning in balans moeten zijn om je écht fijn te voelen. En omdat het veranderen van zaken erg moeilijk is, kijk ik verder dan alleen dit. Wat is de reden waarom je doet wat je doet, en maak je niet altijd gezonde keuzes? Als je dat kan achterhalen en het durft aan te gaan, heb je de grootste stap naar echte verandering gezet!

Winkelwagen